Добре дошли на всички почитатели на хитовия сериал "Мелодията на сърцето"
по книгата на турския писател Решат Нури Гюнтекин.

Кой заслужава да спечели сърцето на Ламия?

вторник, 29 декември 2009 г.


Бурак Хаккъ присъствал на раждането на сина си

Бурак Хаккъ е един от малкото турци, присъствали на раждането на детето си. 37-годишният актьор, който изпълнява ролята на Кенан в турския телевизионен сериал „Мелодия на сърцето”, е известен с привързаността си към семейството си.
Той е женен щастливо от 2001 г. за Сема Шимшек, популярна турска манекенка, която миналата година роди сина му Рюзгар. Двамата планират да имат още деца.
В интервю по случай Деня на бащата Буррак Хаккъ разказва, че след приключването на снимките на „Мелодия на сърцето” отделя много време, за да си играе с Рюзгар. Той разказва, че след появата на детето прекарва много време в къщи, за да помага за отглеждането му и се справя “като майка” с храненето и приспиването.
В помощ на Сема за отглеждането на малкия Рюзгар й помага по-голямата й сестра. Сема, която е от семейство с три деца, иска в скоро време да има още деца.
Бурак, както съпругата си, която сега е на 33 години, е бил над десет години манекен и модел и има над 1000 дефилета на подиума.
Той е завършил икономика в Истанбулския университет и благодарение на добрите си оценки, получил възможност да специализира в Швейцария. Там не успял да се адаптира и се върнал в Турция. По това време е играл професионално баскетбол, но ангажиментите му като модел сложили край на спортната му кариера.

Няма коментари:

Публикуване на коментар